Dizajnerska kuća za odmor Casa Gradinje

Casa Gradinje, tradicionalna istarska kamena kuća sagrađena krajem 1898. godine i u potpunosti renovirana 2016. godine, svojim gostima pruža šarm prošlosti kombinirajući ga s modernim uređenjem i zanimljivim detaljima. Prirodni tonovi kamena i drveta te svijetao i prozračan interijer osiguravaju ugodno okruženje za odmor.

Pitoreskni pogled na dolinu rijeke Mirne i filmski gradić Motovun pružaju svakom gostu jedinstveni doživljaj na posjedu s prostranom terasom od 60 četvornih metara i privatnim blistavim bazenom za osvježenje u ljetnim danima.

Dizajnerska kuća Casa Gradinje kao kuća za odmor u Istri, od 85 četvornih metara za četiri do šest osoba, sastoji se od kuhinje i blagovaonice te dnevne sobe s izlazom na terasu i vrt s bazenom u prizemlju, jedne spavaće sobe s bračnim krevetom na prvoj etaži i druge spavaće sobe s bračnim krevetom u potkrovlju. Kupaonice su dostupne u prizemlju i u potkrovlju. U dnevnoj sobi smještena je sjedeća sofa na razvlačenje s mogućnošću ležaja, koja je prigodna za dvije osobe.

 

Gosti koji su spremni za aktivan odmor imaju mogućnost dnevnog i tjednog najma bicikla (Cube, Cannondale) za cijenu od 20€ po danu ili 90€ za cijeli tjedan.